Matica hrvatska Mostar

Baner Bozic
You are here: Početna
PRIZNANJE ODVJETNIKU MUSELIMOVIĆU
Ponedjeljak, 01. ožujak 2010.
muselimovic_prinanje1aU povodu proslave 148. obljetnice odvjetništva Srbije, Upravni odbor Advokatske komore Srbije, poznatom mostarskom odvjetniku Josipu Muselimoviću na Svečanoj akademiji upriličenoj u Domu Narodne skupštine Republike Srbije u Beogradu, dodijelio je Plaketu Advokatske komore Srbije kao znak priznanja za doprinos u razvoju i unaprjeđenju dobrih kolegijalnih odnosa, profesionalne suradnje između
 
PREDSJEDNIK NAPRETKA U POSJETU MATICI HRVATSKOJ MOSTAR
Petak, 12. veljače 2010.
franjo_topic_matica1aPredsjednik HKD-a Napredak prof.dr. Franjo Topić s predsjednikom Glavne podružnice Mostar prof. dr. Miroslavom Palametom i glavnim tajnikom Vanjom Gavranom, posjetio je Maticu hrvatsku Mostar. Izaslanstvo Napretka primili su predsjednik MH Mostar Josip Muselimović s dopredsjednicoom prof. dr. Ljerkom Ostojić i članom Upravnog odbora Mirom Petrovićem.
 
U KISELJAKU PREDSTAVLJENA SUVREMENA PITANJA
Srijeda, 10. veljače 2010.
knjiga_i_casopis1
 
SLUŽENA MISA ZADUŠNICA ZA POKOJNOG MAESTRA VJEKOSLAVA ŠUTEJA
Subota, 30. siječanj 2010.
sutej_zadusnica1aVolio je Mostar kao svoj grad
Tada je bio dirigent svjetskog glasa, no unatoč svojoj slavi i uspjehu, maestro Vjekoslav Šutej u poratnim godinama, kad je Mostar još bio u ruševinama i malo tko je razmišljao o kulturi, uključio se u organizaciju manifestacije “Božić s Maticom”, koja je kasnije prerasla u veliku međunarodnu manifestaciju Dani Matice hrvatske Mostar - Mostarsko proljeće.
 
ŽELIMO DA SE TURSKA NA MOSTARSKOM PROLJEĆU PREDSTAVI U NAJBOLJEM SVJETLU
Četvrtak, 28. siječanj 2010.
turski_lonzul1aGeneralni konzul Republike Turske u Mostaru Metin Ergin posjetio je Maticu hrvatsku Mostar gdje je razgovarao s predsjednikom Josipom Muselimovićem. MH Mostar i do sada je imala dobru suradnju s Generalnim konzulatom Turske u Mostaru, no namjera je ove godine tu suradnju i proširiti.
 
FOJNIČKI TAMBURAŠI NA MATIČINOJ PUČKOJ VESELICI
Utorak, 15. prosinac 2009.
fojnicki_tamburasi1aU povodu predstojećih božićnih i novogodišnjih blagdana, u Hotelu Ero održana je Božićna pučka veselica Matice hrvatske Mostar na kojoj su nastupili mladi Fojnički tamburaši pod vodstvom fra Mirka Majdandžića. Skladbe koje su tamburaši izveli na koncertu, bile su poznate sakralne i svjetovne - U sve vrijeme godišta, Ne dirajte mi ravnicu, Milost pa sve do Tihe noći.
 
POKOPAN MAESTRO VJEKOSLAV ŠUTEJ
Srijeda, 09. prosinac 2009.
sutej_smrtovnicaNa zagrebačkom groblju Mirogoj pokopan je maestro Vjekoslav Šutej koji je, između ostaloga, obnašao i dužnost umjetničkog ravnatelja Mostarskog proljeća – Dana Matice hrvatske od 1999. godine.
 
<< Početak < « 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 » > Kraj >>

Stranica 61 od 72

jigolo sitesi jigolo ajansı

Generalni sponzor

logo CO 2018

Sponzori / pokrovitelji

eronet

ep 2


VISOKI POKROVITELJI MOSTARSKOG PROLJEĆA 2018.

Kolinda Grabar-Kitarović
predsjednica Republike Hrvatske

dr. Dragan Čović
hrvatski član Predsjedništva BiH

Medijski pokrovitelji

GLAVNI MEDIJSKI POKROVITELJI:

vecernji_logo2

bht-21

prvi_tv

Bljesak LOGO 2

nasa tv

baner m panorama

PDF katalog

katalog 2018 img

Prijava korisnikaTko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 48 

20 godina MP

 

izmir jigolo sitesi