Matica hrvatska Mostar

banner 2019
You are here: Početna
NAJAVA ZBIVANJA: (Njegove) 3 sestre
Četvrtak, 22. travnja 2010.
Na programu Mostarskog proljeća 2010. – XII. Dana Matice hrvatske sutra, u petak, 23. travnja od 20 sati, u Velikoj dvorani Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače, možete pogledati kazališnu predstavu „(Njegove) 3 sestre“ u izvedbi Mostarskog teatra mladih.
Redatelj i scenograf je Scott Fielding, koji je odabrao i glazbu, a dramaturgiju, po drami A.P. Čehova, potpisuje Dragan Komadina.
U predstavi igraju: Snježana Martinović, Hristina Mouratidou, Amra Prutina i Armin Hadžimusić. 

Ulaz je 10 KM, a ulaznice se mogu kupiti u predvorju Kosače od 18 do 20 sati.
 
POČINJE KRONIKA MOSTARSKOG PROLJEĆA 2010.
Četvrtak, 22. travnja 2010.
Večeras od 22.50 na programu BHT-a kreće prva Kronika Mostarskog proljeća-Dana Matice hrvatske Mostar, koja će i idućih tjedana biti u istom terminu – svakoga četvrtka. Voditeljica Misijana Brkić-Milinković upoznat će vas s događanjima na ovogodišnjoj manifestaciji tijekom proteklog tjedna, te najaviti program koji je pred nama. Gledat ćete novinarske zapise s otvaranja festivala, koncerta Lovre Pogorelića, Monike Leskovar i Dejana Bogdanovića, te španjolsko-francuskog flamenco ansambla Kiko Ruiza.
 
KIKO RUIZ I FLAMENCO UGOĐAJ – NOSTALGIJA U KOSAČI
Utorak, 20. travnja 2010.
Suvremeni flamenco u izvedbi francusko-španjolskog ansambla Antonia Kika Ruiza u sklopu Mostarskog proljeća - XII. Dana Matice hrvatske, napunio je dvoranu Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače i još jednom pokazao kako je mostarska publika itekako željna ovakvih događanja.
 
U RESTORANU DEL RIO GASTRO-KNJIŽEVNE ČAROLIJE VELJKA BARBIERIJA
Ponedjeljak, 19. travnja 2010.
barbijeri1Kad je Veljko Barbieri u pitanju, sve opcije su otvorene, moguća sva iznenađenja. Nikad ne znate čime će vas iznenaditi ovaj vrsni književnik, majstor gastro-kulinarskih čarolija, čovjek koji u „malome prstu“ ima povijest brojnih svjetskih kuhinja.
 
NAPRAVILI TRIO ZA SVOJU DUŠU, PUBLIKU ODUŠEVILI
Ponedjeljak, 19. travnja 2010.
Premda prvi put zajedno u toj postavci, vrsni pijanist  Lovro Pogorelić,  čelistica Monika Leskovar i violinist Dejan Bogdanović, publiku u Galeriji kraljice Katarine, ostavili su bez daha.
 
OTVORENO MOSTARSKO PROLJEĆE 2010.- XII.DANI MATICE HRVATSKE
Petak, 16. travnja 2010.
otvaranje1aU Hrvatskome domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru, svečano je otvoreno Mostarsko proljeće 2010. – XII. Dani Matice hrvatske. Otvorio ih je predsjednik Europskog saveza festivala Darko Brlek koji je naglasio je kako nema boljeg mjesta od Mostara gdje bi se pokazala misija EFA-e, koja je utemeljena kao odgovor na hladni rat i podjelu Europe.
 
HT ERONET generalni pokrovitelj Mostarskog proljeća - Dana Matice hrvatske 2010.
Četvrtak, 15. travnja 2010.
U upravnoj zgradi Hrvatskih telekomunikacija Mostar održana je svečanost potpisivanja ugovora između HT ERONET-a i Matice hrvatske Mostar o generalnom pokroviteljstvu ovogodišnje manifestacije Mostarsko proljeće – Dani Matice hrvatske Mostar 2010.
Ugovor su potpisali član Uprave HT-a Mostar Davor Daraboš i predsjednik Matice hrvatske Mostar Josip Muselimović.
 
<< Početak < « 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 » > Kraj >>

Stranica 65 od 78

Generalni sponzor

ephzhb 2019

Zlatni sponzor

logo hteronet 019

VISOKI POKROVITELJ:

Medijski pokrovitelji

GLAVNI MEDIJSKI POKROVITELJI:

vecernji_logo2

bht-21

prvi_tv

Bljesak LOGO 2

nasa tv

baner m panorama

PDF katalog

Mostarsko proljeće - katalog

Prijava korisnikaTko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 20 

20 godina MP