Matica hrvatska Mostar

banner 2019
You are here: Početna
IZASLANSTVO MATICE HRVATSKE MOSTAR POSJETILO PREDSJEDNIKA RH DR. JOSIPOVIĆA
Utorak, 13. travnja 2010.
josipovicmatica_1aIzaslanstvo Matice hrvatske Mostar u kojem su bili predsjednik Josip Muselimović i dopredsjednik prim. dr. Slavko Musa jučer je boravilo u službenom posjetu predsjedniku Republike Hrvatske dr. Ivi Josipoviću koji će u četvrtak, 15. travnja, nazočiti svečanom otvaranju Mostarskog proljeća-XII. Dana Matice hrvatske, festivala kojemu je pokrovitelj.
 
KONZUL PLEŠA POSJETIO MATICU HRVATSKU MOSTAR
Četvrtak, 08. travnja 2010.
Maticu hrvatsku Mostar danas je posjetio generalni konzul Republike Hrvatske u Mostaru Velimir Pleša i tom prigodom razgovarao s predsjednikom Matice hrvatske Mostar Josipom Muselimovićem.
 
UPRAVA ALUMINIJA ČESTITALA J.MUSELIMOVIĆU
Srijeda, 31. ožujka 2010.
U povodu izbora odvjetnika Josipa Muselimovića za predsjednika Matice hrvatske Mostar na Izbornoj skupštini  koja je održana u ponedjeljak, čestitku je uputila Uprava Aluminija d.d. Mostar.
 
JOSIP MUSELIMOVIĆ – JEDNOGLASNO IZABRAN ZA PREDSJEDNIKA MATICE HRVATSKE MOSTAR
Utorak, 30. ožujka 2010.
muselimovic_predsjednik1aOdvjetnik Josip Muselimović, jednoglasno je ponovno  izabran za predsjednika Matice hrvatske Mostar. Odlučeno je to na Izbornoj skupštini koja je održana u prepunoj Galeriji kraljice Katarine u Mostaru.
 
PRIZNANJE ODVJETNIKU MUSELIMOVIĆU
Ponedjeljak, 01. ožujka 2010.
muselimovic_prinanje1aU povodu proslave 148. obljetnice odvjetništva Srbije, Upravni odbor Advokatske komore Srbije, poznatom mostarskom odvjetniku Josipu Muselimoviću na Svečanoj akademiji upriličenoj u Domu Narodne skupštine Republike Srbije u Beogradu, dodijelio je Plaketu Advokatske komore Srbije kao znak priznanja za doprinos u razvoju i unaprjeđenju dobrih kolegijalnih odnosa, profesionalne suradnje između
 
PREDSJEDNIK NAPRETKA U POSJETU MATICI HRVATSKOJ MOSTAR
Petak, 12. veljače 2010.
franjo_topic_matica1aPredsjednik HKD-a Napredak prof.dr. Franjo Topić s predsjednikom Glavne podružnice Mostar prof. dr. Miroslavom Palametom i glavnim tajnikom Vanjom Gavranom, posjetio je Maticu hrvatsku Mostar. Izaslanstvo Napretka primili su predsjednik MH Mostar Josip Muselimović s dopredsjednicoom prof. dr. Ljerkom Ostojić i članom Upravnog odbora Mirom Petrovićem.
 
U KISELJAKU PREDSTAVLJENA SUVREMENA PITANJA
Srijeda, 10. veljače 2010.
knjiga_i_casopis1
 
<< Početak < « 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 » > Kraj >>

Stranica 66 od 78

Generalni sponzor

ephzhb 2019

Zlatni sponzor

logo hteronet 019

VISOKI POKROVITELJ:

Medijski pokrovitelji

GLAVNI MEDIJSKI POKROVITELJI:

vecernji_logo2

bht-21

prvi_tv

Bljesak LOGO 2

nasa tv

baner m panorama

PDF katalog

Mostarsko proljeće - katalog

Prijava korisnikaTko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 26 

20 godina MP