Matica hrvatska Mostar

20 godina Mostarskog proljeća
You are here: Početna Obavijesti Obavijesti Priopćenje za javnost
Priopćenje za javnost PDF Ispis E-mail
Petak, 15. svibanj 2009. 11:52
Iz Vilniusa u Litvi u Maticu hrvatsku stigla je vijest da je Mostarsko proljeće – Dani Matice hrvatske primljeno u punopravno članstvo EFA-e – Europske asocijacije festivala na generalnoj skupštini EFA-e i to bez ijednog suzdržanog glasa ili glasa protiv.

-    Svi članovi glavnoga odbora Skupštine jednoglasno su prihvatili aplikaciju Mostarskog proljeća, a s obzirom na njegovu visoku umjetničku razinu, odabir programa, međunarodni karakter. Prezentacija programa Mostarskog proljeća pozdravljena je velikim pljeskom – kazao nam je u telefonskom razgovoru intendant Dubrovačkih ljetnih igara dr. Ivo Prlender, inače član Umjetničkog savjeta Mostarskog proljeća.

Predsjednik Matice hrvatske Mostar Josip Muselimović je kazao:
-    Vijest me silno obradovala. Grad Mostar se od ovog trenutka nalazi u zajednici najvećih – ne samo europskih , već i svjetskih festivala. To je veliko priznanje. To je kruna našega desetogodišnjeg rada. Od srca čestitam svim članovima Predsjedništva, Upravnog i Nadzornog odbora Matice hrvatske Mostar, cijelome timu Mostarskog proljeća, ali i gradonačeniku Grada Mostara i ministru kulture i sporta FBiH Gavrilu Grahovcu-čija nam je potpora svih ovih godina bila iznimno važna.
 

jigolo sitesi jigolo ajansı

Generalni sponzor

eronet

GENERALNI SPONZOR

Sponzori

ep 2

VISOKI POKROVITELJ MOSTARSKOG PROLJEĆA 2017.

Grb rhSredišnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske

FMKS
MCP
VLADA HNZ

Medijski pokrovitelji

GLAVNI MEDIJSKI POKROVITELJI:

vecernji_logo2

bht-21

prvi_tv

Bljesak LOGO 2

nasa tv

baner m panorama


izmir jigolo sitesi