Matica hrvatska Mostar

header jesen 2
You are here: Početna Novosti Novosti TEM MANDEKS – SPONZOR MOSTARSKOG PROLJEĆA 2011.
TEM MANDEKS – SPONZOR MOSTARSKOG PROLJEĆA 2011.
Četvrtak, 10. veljače 2011.
sponzor_mandeks1aPredsjednik Matice hrvatske Mostar Josip Muselimović i direktor poduzeća „TEM Mandeks“ d.o.o. iz Širokog Brijega Zlatan Mandić, u nazočnosti voditeljica marketinga Mostarskog proljeća i TEM MANDEKSA mr. Žane Mrkonjić i Ane Mandić,  potpisali su Ugovor o sponzorstvu u prostorijama ovoga poduzeća u Širokom Brijegu.

-    Iznimna nam je čast i zadovoljstvo što smo, današnjim svečanim činom, i službeno postali partner jedne tako ugledne kulturne manifestacije kao što je Mostarsko proljeće. Kao društveno odgovorno poduzeće, nastojimo svake godine pružiti potporu sportskim klubovima, kulturnim projektima i kulturno-umjetničkim društvima, u skladu s našim mogućnostima. To je prilika da pomognemo, ali i da na taj način, predstavimo našu tvrtku i našu djelatnost – istaknuo je Mandić.

Muselimović je izrazio zadovoljstvo što će se i ova tvrtka pridružiti partnerima Mostarskog proljeća, a nakon potpisivanja ugovora, svi zajedno su krenuli u obilazak poslovne zgrade i proizvodnih pogona ovoga poduzeća.

sponzor_mandeks1

sponzor_mandeks2

sponzor_mandeks3

sponzor_mandeks4

sponzor_mandeks5
 

Generalni sponzor

ephzhb 2019

Zlatni sponzor

logo hteronet 019

VISOKI POKROVITELJ:

Medijski pokrovitelji

vecernji_logo2

baner m panorama

POTPORA PROJEKTU MOSTARSKO PROLJEĆE:

Ured vlade RH za BiH

20 godina MP