Matica hrvatska Mostar

header jesen 2
You are here: Početna Novosti Novosti HT ERONET – generalni pokrovitelj Mostarskog proljeća 2011.
HT ERONET – generalni pokrovitelj Mostarskog proljeća 2011.
Subota, 16. travnja 2011.
ht_eronet2011Predsjednik Uprave HT ERONET-a Vilim Primorac i predsjednik Matice hrvatske Mostar Josip Muselimović potpisali su, u upravnoj zgradi HT ERONET-a, sponzorski ugovor kojim je HT ERONET i ove godine generalni pokrovitelj manifestacije Mostarsko proljeće – Dani Matice hrvatske.


- Nama je velika čast i ponos što možemo biti generalni pokrovitelji ovako značajnog projekta. Nema sumnje da ste od ove manifestacije napravili prepoznatljiv brend, te ste na ovaj način, dobri veleposlanici i Mostara i cijele zemlje. Mi, inače, dosta ulažemo u kulturu i nadamo se daljnjoj suradnji s Maticom hrvatskom - rekao je Primorac, napomenuvši da je prije nekoliko dana razgovarao s predstavnicima i direktorima nekoliko većih poduzeća upravo o temi društvene odgovornosti. Izrazio je nadu kako će ovakvi i slični projekti ubuduće imati još snažniju potporu barem onih poduzeća koja mogu odvojiti dio profita za potporu lokalnoj zajednici.

ht_eronet2011_2

Muselimović je i ovom prigodom zahvalio HT ERONET-u, kako Upravi tako i Nadzornom odboru, jer su prepoznali važnost Mostarskog proljeća.
- Naša suradnja s HT ERONET-om traje već dugi niz godina, a ovo je treća godina zaredom otkako ste i generalni sponzori. Bez vaše podrške teško bismo mogli realizirati cijelu manifestaciju, poglavito one veće i značajnije projekte unutar Mostarskog proljeća. U sve ovo je uloženo jako puno truda i susrećemo se dosta problema, ali, ipak, iz godine u godinu, nastavljamo s Mostarskim proljećem - izjavio je Muselimović.
 

Generalni sponzor

ephzhb 2019

Zlatni sponzor

logo hteronet 019

VISOKI POKROVITELJ:

Medijski pokrovitelji

vecernji_logo2

baner m panorama

POTPORA PROJEKTU MOSTARSKO PROLJEĆE:

Ured vlade RH za BiH

20 godina MP