Matica hrvatska Mostar

header jesen 2
You are here: Početna Novosti Novosti NAJAVA ZBIVANJA: Predstava „Suze su OK“ s Tanjom Bošković u glavnoj ulozi
NAJAVA ZBIVANJA: Predstava „Suze su OK“ s Tanjom Bošković u glavnoj ulozi
Ponedjeljak, 28. svibnja 2012.
suze1aU sklopu Mostarskog proljeća 2012. – XIV. dana Matice hrvatske, u srijedu, 30. svibnja u 20 sati, na velikoj sceni Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače, bit će odigrana predstava  autorice Mirjane Bobić-Mojsilović „Suze su OK“, u produkciji Agencije „Impressario“ iz Beograda.
Naslovnu ulogu tumači poznata beogradska glumica Tanja Bošković, a u ostalim su ulogama: Rade Marjanović, Ivan Jeftović i Milan-Caci Mihajlović. Redatelj je Milan Karadžić.  Ulaznice po cijeni od 10 KM mogu se kupiti u Uredu Matice hrvatske od 9 do 15 sati, u utorak i  srijedu, te u Kosači , u srijedu (na dan odigravanja predstave), od 16 do 20 sati.

suze1

RIJEČ AUTORICE:  Postoje ljudi kojima je važnija interpretacija života, od njegove faktografije. To su sanjari, oni kojima je opis stvarnosti važniji od stvarnosti, i kojima je potreba da ostave neki trag o svom postojanju važnija od samoga postojanja. SUZE su priča o tome - o suzama, strastima, razočarenjima, o pjesnicima i njihovim muzama, o pjesmama koje nikada neće biti napisane, i o onoj koja stiže kasno.

suze2

suze3
 

Generalni sponzor

ephzhb 2019

Zlatni sponzor

logo hteronet 019

VISOKI POKROVITELJ:

Medijski pokrovitelji

vecernji_logo2

baner m panorama

POTPORA PROJEKTU MOSTARSKO PROLJEĆE:

Ured vlade RH za BiH

20 godina MP