Matica hrvatska Mostar

header jesen 2
You are here: Početna Novosti Novosti MUSELIMOVIĆ ČESTITAO ZAGREBAČKOJ FILHARMONIJI NA VISOKOM DRŽAVNOM PRIZNANJU
MUSELIMOVIĆ ČESTITAO ZAGREBAČKOJ FILHARMONIJI NA VISOKOM DRŽAVNOM PRIZNANJU
Subota, 30. lipnja 2012.
miljenko_cestitke1aU povodu  Hrvatske državne nagrade koju je Zagrebačkoj filharmoniji dodijelio predsjednik RH dr. Ivo Josipović, ravnatelju Zagrebačke filharmonije mr. Miljenku Puljiću, čestitku je uputio predsjednik Matice hrvatske Mostar Josip Muselimović.
U čestitki stoji:

- Koristimo ovu prigodu od srca Vam čestitati na priznanju – Hrvatskoj državnoj nagradi koju je, u povodu Dana državnosti RH, predsjednik RH dr. Ivo Josipović dodijelio Zagrebačkoj filharmoniji za iznimno i uspješno promoviranje glazbene umjetnosti u Republici Hrvatskoj i u svijetu, a u prigodi 140. godišnjice njezina vrhunskog glazbenog djelovanja.

S ponosom možemo ustvrditi da je i naš festival – Mostarsko proljeće-Dani Matice hrvatske, koji iduće godine slavi svoju 15. obljetnicu, počašćen činjenicom da ima iznimno dobru suradnju i uživa potporu jednoga  takvog vrhunskog  orkestra, pravoga veleposlanika kulture ne samo u Hrvatskoj nego i mnogo šire. Ponosni smo što godinama surađujemo sa Zagrebačkom filharmonijom koja u Mostar donosi veliku radost pravoga i istinskog glazbenog užitka.

miljenko_cestitke2

Uz želju da Zagrebačka filharmonija i dalje nastavi stazama kojima je uspješno hodila punih 140 godina, još jednom Vam od srca čestitamo i radujmo se svakome novom uspjehu i novome glazbenom i umjetničkom užitku – stoji u čestitki.
 

Generalni sponzor

ephzhb 2019

Zlatni sponzor

logo hteronet 019

VISOKI POKROVITELJ:

Medijski pokrovitelji

vecernji_logo2

baner m panorama

POTPORA PROJEKTU MOSTARSKO PROLJEĆE:

Ured vlade RH za BiH

20 godina MP