Matica hrvatska Mostar

header jesen 2
You are here: Početna Novosti Novosti ČELNICI MATICE HRVATSKE MOSTAR S DR. ČOVIĆEM I PROF. LASIĆEM
ČELNICI MATICE HRVATSKE MOSTAR S DR. ČOVIĆEM I PROF. LASIĆEM
Petak, 12. travnja 2013.
matica_potpora_covic_lasic1Predsjednik Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović i predsjednik Vlade HN županije prof. Denis Lasić razgovarali su danas u Mostaru s predsjednikom i potpredsjednikom Matice hrvatske Mostar Josipom Muselimovićem i dr. Slavkom Musom o predstojećoj jubilarnoj manifestaciji – Mostarsko proljeće 2013. – XV. Dani Matice hrvatske.

Tom prigodom predsjednik Muselimović detaljno je upoznao čelnike HNS-a i županijske Vlade s programom ovogodišnje manifestacije, svečanosti otvaranja, ali i problemima s kojima se festival susreće. Sa strane dr. Čovića i prof. Lasića izražena je potpuna bezrezervna potpora Danima Matice hrvatske, koji su Mostar pozicionirali na kartu europskih , pa i svjetskih stjecišta kulture.

- Ova je manifestacija pokazala kako se na najbolji mogući način njeguje i čuva kultura i tradicija hrvatskoga naroda, ali i poštuju različitosti drugih – istaknuto je.

matica_potpora_covic_lasic

Dr. Slavko Musa tom je prigodom iznio i detaljan program svečanosti otvaranja Mostarskog proljeće koje počinje u subotu, 20. travnja, u Hrvatskome domu hercega Stjepana Kosače.
 

Generalni sponzor

ephzhb 2019

Zlatni sponzor

logo hteronet 019

VISOKI POKROVITELJ:

Medijski pokrovitelji

vecernji_logo2

baner m panorama

POTPORA PROJEKTU MOSTARSKO PROLJEĆE:

Ured vlade RH za BiH

20 godina MP