Matica hrvatska Mostar

header jesen 2
You are here: Početna Novosti Novosti LASIĆ I BEŠLIĆ S ČELNIŠTVOM MH MOSTAR
LASIĆ I BEŠLIĆ S ČELNIŠTVOM MH MOSTAR
Utorak, 16. travnja 2013.
lasic_beslic_1aPredsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Denis Lasić i gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić sa suradnicima, posjetili su Maticu hrvatsku Mostar, te se susreli s njezinim predsjednikom Josipom Muselimovićem.
Razgovarano je o predstojećoj jubilarnoj manifestaciji – Mostarsko proljeće 2013. – XV. Dani Matice hrvatske.

Tom prigodom predsjednik Muselimović upoznao je sudionike sastanka s programom ovogodišnje manifestacije, svečanosti otvaranja, ali i problemima s kojima se festival susreće.

Predsjednik Lasić, ističući kako su Dani Matice, od svojih početaka do danas, Mostaru i Hercegovačko-neretvanskoj županiji podarili iznimno vrijedne kazališne, likovne, glazbene i književne događaje, koji se mogu vidjeti u svjetskim centrima kulture, izrazio je punu spremnost da Vlada HNŽ bude pokrovitelj svečanosti otvaranja ovogodišnjih Dana.

Također, gradonačelnik Bešlić, govoreći o značaju koji Dani Matice imaju za Mostar, prihvatio je pokroviteljstvo nad nekoliko programa koji će se, u sklopu ovogodišnjih Dana, održati u svibnju.
Na kraju sastanka, predsjednik Lasić i gradonačelnik Bešlić zaželjeli su čelništvu Matice uspješno održavanje jubilarnih XV. dana Matice hrvatske Mostar.

lasic_beslic_1

lasic_beslic_2
 

Generalni sponzor

ephzhb 2019

Zlatni sponzor

logo hteronet 019

VISOKI POKROVITELJ:

Medijski pokrovitelji

vecernji_logo2

baner m panorama

POTPORA PROJEKTU MOSTARSKO PROLJEĆE:

Ured vlade RH za BiH

20 godina MP