Matica hrvatska Mostar

Web Matica head banner 2018
You are here: Početna
PROMOCIJA KNJIGA J. MUSELIMOVIĆA U ZENICI
Četvrtak, 18. lipanj 2015. 15:37

U sklopu Tribine Matice hrvatske, Ogranak Zenica, a u organizaciji zeničke Matice hrvatske i Odvjetničke komore Zenice, u Katoličkom školskom centru Sv. Pavao u Zenici, u petak, 19. lipnja u 20 sati, bit će predstavljena nedavno izašla knjiga mostarskog odvjetnika i književnika akademika Josipa Muselimovića – Tri dragulja i trideset tri priče, kao i ostale publikacije akademika Muselimovića izašle posljednjih godina.

Na tribini i o Muselimovićevoj knjizi govorit će književnik Miro Petrović, član Predsjedništva MH Mostar i glavni urednik časopisa Motrišta, književnik i novinar Dragan Marijanović, član Nadzornog odbora MH Mostar, predsjednik Ogranka MH u Zenici i odvjetnik Anto Petrušić te ravnatelj KŠC-a Sv. Pavao don Anto Ledić.

O knjigama će govoriti i sam autor Josip Muselimović koji je o Tri dragulja i trideset tri priče napisao:
- Putujući za raseljenim sugrađanima, knjige Mostarski dragulji za sva vremena i Mostarski dragulji i druge priče, obišle su cijeli svijet. Dragulji o kojima sam pisao, utkani su u povijest grada kao simbol i ponos. Vjerujem da će i ova nova knjiga poći za sugrađanima u Norveškoj, Kanadi, Americi, Australiji…

tri dragulja 2

 

jigolo sitesi jigolo ajansı

Generalni sponzor

logo CO 2018

Sponzori / pokrovitelji

eronet

ep 2


VISOKI POKROVITELJI MOSTARSKOG PROLJEĆA 2018.

Kolinda Grabar-Kitarović
predsjednica Republike Hrvatske

dr. Dragan Čović
hrvatski član Predsjedništva BiH

Medijski pokrovitelji

GLAVNI MEDIJSKI POKROVITELJI:

vecernji_logo2

bht-21

prvi_tv

Bljesak LOGO 2

nasa tv

baner m panorama


izmir jigolo sitesi