Matica hrvatska Mostar

header jesen 2
You are here: Početna Novosti Novosti GENERALNI SPONZOR MOSTARSKOG PROLJEĆA
GENERALNI SPONZOR MOSTARSKOG PROLJEĆA
Četvrtak, 19. veljače 2009.
ugovorU zgradi Uprave HT-a Mostar održana je svečanost potpisivanja ugovora između Hrvatskih telekomunikacija Mostar i Matice hrvatske Mostar kojim HT Mostar postaje generalni sponzor manifestacije Mostarsko proljeće - Dani Matice hrvatske 2009.  Ugovor su potpisali predsjednik Uprave HT-a Mostar mr. sc. Stipe Prlić i predsjednik Matice hrvatske Josip Muselimović.
Prlić je kazao kako HT Mostar, kao društveno odgovorna tvrtka, vodi brigu o svim segmentima društva, pa, između ostalog, i o kulturi podržavajući različite kulturne manifestacije.

- Mostarsko proljeće - Dani Matice hrvatske jedna je od najznačajnijih kulturnih manifestacija u Bosni i Hercegovini i ovogodišnje pokroviteljstvo je kruna dugogodišnje suradnje HT-a Mostar i Matice hrvatske - kazao je Prlić i dodao kako vjeruje da će i ovogodišnja manifestacija, kao i dosadašnje, pružiti publici vrhunska kulturna ostvarenja.

ugovor2

Muselimović je zahvalio HT-u Mostar za potporu i partnersku suradnju te je, u kratkim crtama, predstavio program manifestacije.
- Od ove godine manifestacija će se održavati od 15. travnja do 1. lipnja. Sve će započeti retrospektivnom izložbom slikara Marija Mikulića i gala koncertom Ivice Šarića, u povodu 35 godina njegovog umjetničkog stvaralaštva, a završit će koncertom Maksima Mrvice kojim će, vjerujemo, dirigirati maestro Vjekoslav Šutej.
 

Generalni sponzor

ephzhb 2019

Zlatni sponzor

logo hteronet 019

VISOKI POKROVITELJ:

Medijski pokrovitelji

vecernji_logo2

baner m panorama

POTPORA PROJEKTU MOSTARSKO PROLJEĆE:

Ured vlade RH za BiH

20 godina MP