Matica hrvatska Mostar

Čestit Božić i sretnu novu 2018. godinu

želi vam
Matica hrvatska Mostar

You are here: Početna Novosti Novosti Jacques Houdek u HT ERONET-u: Hvala vam što podržavate ovakve događaje
Jacques Houdek u HT ERONET-u: Hvala vam što podržavate ovakve događaje PDF Ispis E-mail
Srijeda, 24. svibanj 2017. 16:38

houdek eronet 1a

Koncertom najljepših starogradskih pjesama – Tko je srce u te dirno – u velikoj dvorani Kosače, Jacques Houdek zatvara ovogodišnje Mostarsko proljeće – 19. dane Matice hrvatske.
Tim povodom, Jacques je, odmah po dolasku u Mostar, posjetio generalnog sponzora manifestacije HT ERONET gdje ga je dočekao predsjednik Uprave Vilim Primorac.


„Dobro nam došli! Osobita mi je čast i zadovoljstvo što Vas mogu ovdje danas pozdraviti i čestitati na izvrsnom nastupu na Eurosongu u Kijevu. Nadam se da će publika istinski uživati u večerašnjem koncertu kojim će biti zatvoreno ovogodišnje Mostarsko proljeće. HT ERONET je već nekoliko godina generalni sponzor Dana Matice, jedne od najvećih kulturnih manifestacija u BiH. Matici hrvatskoj i njezinu Predsjedništvu čestitam na još jednoj izvrsnoj manifestaciji i želim im sve najbolje na putu ka jubilarnom 20. Mostarskom proljeću, a Vama, Jacques još puno zdravlja, sreće, lijepih skladbi i profesionalnih uspjeha“, kazao je Primorac.

„Ljudi, divni ste“, kazao je oduševljeni Jacques.
„Za Mostar me vežu divne uspomene. Godine 2009. sam osvojio Grand Prix Mostara, ovdje imam dosta prijatelja. Čast mi je što me je jedna takva institucija kao što je Matica hrvatska odabrala da upravo ja zatvorim ovu veliku manifestaciju. Od svojih kolega sve sam najbolje čuo o Mostarskom proljeću i sada se, napokon, mogu i uvjeriti u to. Hvala i vama u HT ERONET-u što ste prepoznali vrijednost jedne ovakve manifestacije i što podržavate kulturu.

U današnjim vremenima to je, uistinu, velika stvar. Ja se nadam da ćete večeras svi podjednako uživati u mome koncertu. Iako je naglasak na starogradskim pjesmama koje ću izvesti uz orkestar Krunoslava Dražića, bit će tu još mojih skladbi, pop hitova kojima ću počastiti drage ljude u Mostaru“.

houdek eronet 1

houdek eronet 2

houdek eronet 3

houdek eronet 4

houdek eronet 5

 

jigolo sitesi jigolo ajansı

Sponzori

ep 2

VISOKI POKROVITELJ MOSTARSKOG PROLJEĆA 2017.

Grb rhSredišnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske

FMKS
MCP
VLADA HNZ

Medijski pokrovitelji

GLAVNI MEDIJSKI POKROVITELJI:

vecernji_logo2

bht-21

prvi_tv

Bljesak LOGO 2

nasa tv

baner m panorama

Prijava korisnikaEFA


efa_2


Mostarsko proljeće - član od 2009. godine

PDF katalog

Katalog MP 2015 img

Download (PDF)

Trenutno posjetitelja

Trenutno aktivnih Gostiju: 24 

izmir jigolo sitesi