Matica hrvatska Mostar

banner 2019
You are here: Početna Novosti Novosti NAJAVA ZBIVANJA: U MOSTARU OTVARANJE HUMANITARNE IZLOŽBE „POMOZIMO ZAJEDNO!“
NAJAVA ZBIVANJA: U MOSTARU OTVARANJE HUMANITARNE IZLOŽBE „POMOZIMO ZAJEDNO!“
Subota, 03. ožujka 2018.
pomozimo zajedno 1

U organizaciji Humanitarne udruge „Fra Mladen Hrkać“ iz Zagreba i predstavništva Udruge u Širokom Brijegu, uz suorganizaciju Matice hrvatske Mostar, u ponedjeljak, 5. ožujka u 19 sati, u Galeriji kraljice Katarine u Hrvatskome domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru, bit će otvorena humanitarna putujuća izložba „Pomozimo zajedno!“.

To je prva u nizu putujuća izložba koja se provodi u partnerstvu s Hrvatskom maticom iseljenika i Maticom hrvatskom i njezinim ograncima diljem BiH i Hrvatske. Na njoj će biti izložena umjetnička djela koja su humanitarnoj udruzi „Fra Mladen Hrkać donirali akademski kipari i slikari i umjetnici-amateri. Izložba će u Bosni i Hercegovini proputovati kroz Mostar, Široki Brijeg, Grude, Livno, Tomislavgrad, Bugojno, Čapljinu, Stolac, Ljubuški, Čitluk, Vitez, Žepče, Sarajevo i Orašje  te kroz 20 gradova u Republici Hrvatskoj i to s ciljem upoznavanja šireg stanovništva s Projektom izgradnje objekta „Dom fra Mladen Hrkać“ za smještaj osoba na liječenju daleko od doma – u Zagrebu.

Pokrovitelji izložbe „Pomozimo zajedno!“ su: Vlada Republike Hrvatske i Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske, JP Hrvatske telekomunikacije Mostar d.d. i JP Elektroprivreda HZHB Mostar d.d.

pomozimo zajedno 2

 

Generalni sponzor

ephzhb 2019

Zlatni sponzor

logo hteronet 019

VISOKI POKROVITELJ:

Medijski pokrovitelji

GLAVNI MEDIJSKI POKROVITELJI:

vecernji_logo2

bht-21

prvi_tv

Bljesak LOGO 2

nasa tv

baner m panorama

20 godina MP