Matica hrvatska Mostar

header jesen 2
You are here: Početna Novosti Novosti PRIJAVE ZA GLAZBENU RADIONICU
PRIJAVE ZA GLAZBENU RADIONICU
Utorak, 31. ožujka 2009.
Mostarsko proljeće ove godine donosi i jednu novinu - glazbenu radionicu - 17. i 18. travnja, a održavat će se u prostorijama HNK Mostar. Radionica će okupiti renomirane glazbenike iz Hrvatske - Elvisa Stanića, Renata Švorinića, Jadrana Dučića Cicu te Denisa Razumovića.

- Cilj radionice jest okupiti mlade glazbene snage Mostara, te, uz razgovor i demonstraciju glazbenih vještina poznatih umjetnika, pomoći im u stjecanju znanja o suvremenoj glazbi. Tako će imati priliku, kroz dvodnevni workshop, razmijeniti iskustva sa svojim mentorima, a najbolji od polaznika i nastupit će sa svojim predavačima na završnoj večeri, 18. travnja u Clubu Calamus - kaže Renato Švorinić.
Iz Matice hrvatske Mostar pozivaju zainteresirane prijaviti se na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .
Bilo bi poželjno da oni koji namjeravaju sudjelovati u radu radionice, poznaju barem osnove sviranja na gitari, bas-gitari, udaraljkama, saksofonu.
 

Generalni sponzor

ephzhb 2019

Zlatni sponzor

logo hteronet 019

VISOKI POKROVITELJ:

Medijski pokrovitelji

vecernji_logo2

baner m panorama

POTPORA PROJEKTU MOSTARSKO PROLJEĆE:

Ured vlade RH za BiH

20 godina MP