Matica hrvatska Mostar

header jesen 2
You are here: Početna Novosti Novosti VEČERNJI LIST BIH – GLAVNI MEDIJSKI POKROVITELJ MOSTARSKOG PROLJEĆA
VEČERNJI LIST BIH – GLAVNI MEDIJSKI POKROVITELJ MOSTARSKOG PROLJEĆA
Petak, 10. travnja 2009.
U prostorijama Večernjeg lista BiH u Mostaru, potpisan je Ugovor o generalnom medijskom pokroviteljstvu između Večernjaka i Mostarskog proljeća-Dana Matice hrvatske. Time je nastavljena višegodišnja uspješna suradnja između našega lista i najveće kulturne manifestacije u regiji Mostarskog proljeća – Dana Matice hrvatske. Ugovor su potpisali glavni urednik Večernjeg lista BiH Jozo Pavković i predsjednik Matice hrvatske Mostar Josip Muselimović.

- Za nekoliko dana počinje jedna prekrasna priča nazvana Mostarsko proljeće koju Večernjak podržava od samih početaka. Mostar će u idućih mjesec i pol dana biti pozornicom velikih kulturnih zbivanja, čime staje rame uz rame s daleko većim gradovima, kulturnim središtima u ovom dijelu Europe – kazao je Pavković.
Večernji list će i ove godine na dan otvaranja manifestacije – u srijedu, 15. travnja, prirediti poseban prilog na osam stranica, kao što je to bio slučaj i prethodnih godina.

Predsjednik Matice hrvatske Mostar Josip Muselimović zahvalio je na Večernjakovoj potpori svih ovih godina naglasivši kako se nada da će se ta suradnja nastaviti i ubuduće.
- Zahvaljujemo Večernjaku jer je prepoznao naša nastojanja, te je ove godine Večernjakove pečate dodijelio našoj potpredsjednici prof.dr. Ljerki Ostojić i našem producentu Miljenku Puljiću kojemu dugujemo posebnu zahvalu i nadamo se da će ovaj grad konačno prepoznati vrijednost ljudi s ovih prostora i vidjeti koliko oni čine za nj.
 

Generalni sponzor

ephzhb 2019

Zlatni sponzor

logo hteronet 019

VISOKI POKROVITELJ:

Medijski pokrovitelji

vecernji_logo2

baner m panorama

POTPORA PROJEKTU MOSTARSKO PROLJEĆE:

Ured vlade RH za BiH

20 godina MP