Matica hrvatska Mostar

header jesen 2
You are here: Početna
NAJAVA: Sjednica Glavnoga odbora Središnjice Matice hrvatske bit će održana u Mostaru
Utorak, 19. ožujka 2019.

botica

 

Sutra, u srijedu, 20. ožujka 2019., u Hotelu Mostar, u 10.30 sati, bit će održana proširena sjednica Glavnoga odbora Matice hrvatske. Ovo je prvi put da se proširena sjednica Glavnoga odbora MH održava u Mostaru.

 
POZIV NA KONFERENCIJU ZA NOVINARE U POVODU OTVARANJA MOSTARSKOGA PROLJEĆA 2019.
Petak, 15. ožujka 2019.

U povodu otvaranja Mostarskoga proljeća 2019. – XXI. dana Matice hrvatske, u ponedjeljak, 18. ožujka u 14 sati, u hotelu Mostar, bit će održana konferencija za novinare.
Tom prigodom bit će predstavljen cjelovit program ovogodišnje manifestacije te najavljena proširena sjednica Glavnoga odbora Središnjice Matice koja će biti održana u Mostaru, u srijedu, 20. ožujka. Ujedno, bit će predstavljeni detalji svečanosti otvaranja Mostarskoga proljeća 2019. i izložbe Vlahe Bukovca „Portreti obitelji“.
Sudjeluju:

  • Akademkinja Ljerka Ostojić, predsjednica MH Mostar
  • Akademik Josip Muselimović, počasni predsjednik MH Mostar i voditelj projekta Mostarsko proljeće
  • Marija Buntić, rukovoditeljica Sektora za korporativne komunikacije JP EP HZ HB, uime generalnog sponzora manifestacije
  • Darko Juka, direktor Korporativnih komunikacija Aluminija i voditelj Galerije Aluminij, suorganizatora izložbe V. Bukovca
 
Izaslanstvo Matice hrvatske Mostar u posjetu HT ERONET-u
Ponedjeljak, 11. ožujka 2019.

pr posjet matica

Predsjednica Matice hrvatske Mostar akademkinja Ljerka Ostojić i član Predsjedništva Miro Petrović, posjetili su HT ERONET gdje su, o predstojećoj kulturnoj manifestaciji Mostarsko proljeće 2019. - XXI. dani Matice hrvatske Mostar, razgovarali s predsjednikom Uprave Vilimom Primorcem.

 
SENZACIJA Vlaho Bukovac i otvaranje Dana Matice hrvatske Mostar u Galeriji Aluminij
Ponedjeljak, 11. ožujka 2019.

vlaho bukovac 3

Matica hrvatska Mostar i Galerija Aluminij u Grad na Neretvi dovode prvorazredna umjetnička platna Vlaha Bukovca iz riznice Umjetničke galerije Dubrovnik, a otvorenje ove vrhunske izložbe označit će i dizanje zastora ovogodišnjega Mostarskog proljeća, 21. Dana Matice hrvatske Mostar.

 
AKADEMKINJA LJERKA OSTOJIĆ PONOVNO JEDNOGLASNO IZABRANA ZA PREDSJEDNICU MH MOSTAR
Srijeda, 20. veljače 2019.

akademija 4

Na Maloj sceni HNK u Mostaru održana je redovita i izborna skupština Matice hrvatske Mostar na kojoj je akademkinja Ljerka Ostojić, jednoglasno, izabrana za predsjednicu Matice hrvatske Mostar na još jedan mandat od četiri godine. Potpredsjednik je fra Ante Marić, a glavna tajnica Misijana Brkić - Milinković.

 
Ravnatelju HNK Mostar Ivanu Vukoji Kristalna matica V. Šutej
Četvrtak, 20. prosinca 2018.

Kristalna matica vukoja 1

Kristalna matica s imenom maestra Vjekoslava Šuteja dodijeljena je ravnatelju HNK Mostar Ivanu Vukoji za uspješnu suradnju, potporu i osobit doprinos programima Mostarskog proljeća – Dana Matice hrvatske.
 
Predsjedništvo MH Mostar podržalo dr. Čovića u predizbornoj utrci za sljedeće izbore
Četvrtak, 20. rujna 2018.
Predsjedništvo MH Mostar podržalo dr. Čovića

Član Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a i HNS-a BiH dr. Dragan Čović posjetio je Maticu hrvatsku Mostar i tom prigodom zahvalio za sve ono što je pod okriljem Matice hrvatske napravljeno za Mostar, Hercegovinu i BiH u zadnjih 20 godina.
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 7 od 79

Generalni sponzor

ephzhb 2019

Zlatni sponzor

logo hteronet 019

VISOKI POKROVITELJ:

Medijski pokrovitelji

vecernji_logo2

baner m panorama

POTPORA PROJEKTU MOSTARSKO PROLJEĆE:

Ured vlade RH za BiH

PDF katalog

Mostarsko proljeće - katalog

Prijava korisnikaTko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 21 

20 godina MP