Matica hrvatska Mostar

Čestit Božić i sretnu novu 2018. godinu

želi vam
Matica hrvatska Mostar

You are here: Početna Novosti
Novosti
ODRŽAN KNJIŽEVNI MEMORIJAL ILIJE LADINA PDF Ispis E-mail
Petak, 08. prosinac 2017. 15:45

ilije ladina- Književno-scenski memorijal „Ilija Ladin“ su „nomadski“ susreti, to im je karakteristika. Do sada su se održavali – od onih prvih na željezničkoj postaji u Podlugovima, preko onih u Sarajevu, u Skenderiji, pa onih u Vitezu u Napretkovu domu, do ovih sada, u Mostaru – tako se mladim pjesnicima obratio književnik Miro Petrović

Više...
 
Zemlja humska Marina Topića PDF Ispis E-mail
Petak, 17. studeni 2017. 15:35

zemlja humskaNa gala otvorenju mostarskoga likovnog događaja godine, velike samostalne izložbe slika najvećega bh. hiperrealiste Marina Topića, predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović svečano je postav proglasio otvorenim, poručivši okupljenomu mnoštvu u Galeriji Aluminij kako su Topićeva platna vrijedna divljenja i kako smo svi mi baštinicima onoga što ovaj slikar stvara svojim kistom.

Više...
 
Cvitak ovogodišnji dobitnik nagrade "Mali princ" PDF Ispis E-mail
Subota, 14. listopad 2017. 15:23

cvitak 1aPrema priopćenju Upravnog odbora Društva prijatelja knjige Mali princ, organizatora međunarodnog dječjeg festivala Vezeni most, ovogodišnji dobitnik nagrade Mali princ za stvaralački doprinos razvoju dječje literature u Bosni i Hercegovini je književno-poučni časopis za mlade CVITAK.

Više...
 
Šantićeve večeri poezije: Prosvjeta i Matica hrvatska Mostar zajedno predstavile knjigu Vladimira Pištala PDF Ispis E-mail
Petak, 13. listopad 2017. 09:58

santic veceri poezije 1a


Predstavljanjem knjige „Sunce ovog dana – pismo Andrić“, čiji je autor jedan od najboljih srpskih suvremenih pisaca Vladimir Pištalo, počeo je program 98. Šantićevih večeri poezije u Mostaru.

Više...
 
KNJIŽEVNO DRUŽENJE S PAVLOM PAVLIČIĆEM PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 01. lipanj 2017. 16:03
druzenje pavlicic 1a- Počeo sam pisati u doba studija. Još sam u gimnaziji odlučio da ću studirati književnost, a na studiju sam upoznao druge studente, kolege, koji su isto pisali, pa smo jedni s drugima razmjenjivali mišljenja o napisanom. Onda vas, tako, malo potapšu po ramenu, nešto pohvale, to vam se svidi i vi počnete pisati – tako je akademik Pavao Pavličić opisao, na književnoj tribini u organizaciji Matice hrvatske u Mostaru,
Više...
 
PDF Ispis E-mail
Utorak, 30. svibanj 2017. 16:55

druzenje pavlicic 1

Više...
 
MLADIM PRAVNICIMA AKADEMIK MUSELIMOVIĆ PRIČAO O SVOJIM ISKUSTVIMA PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 29. svibanj 2017. 09:03

muselimovic dani prava 1a
U sklopu manifestacije Dani prava 2017., Pravni fakultet Sveučilišta u Mostaru ugostio je uglednog mostarskog odvjetnika, književnika, kolumnista, akademika Josipa Muselimovića. 

Više...
 
VEČER EMOCIJA I LJUBAVI: Iznimnim koncertom Jacques zatvorio Dane Matice PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 25. svibanj 2017. 17:07

houdek koncert 1aOdavno Kosača nije osjetila takvu emociju, ugodno ozračje i ugostila takva iznimna umjetnika kakav je Jacques Houdek. Jednoglasna je ocjena brojne publike koja je došla, u samoj završnici ovogodišnjeg, 19. izdanja Mostarskog proljeća – Dana Matice hrvatske, poslušati The Voice hrvatske estrade koji je u Mostar donio koncert najljepših starogradskih pjesma - „Tko je srce u te dirno“.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 1 od 34

jigolo sitesi jigolo ajansı

Sponzori

ep 2

VISOKI POKROVITELJ MOSTARSKOG PROLJEĆA 2017.

Grb rhSredišnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske

FMKS
MCP
VLADA HNZ

Medijski pokrovitelji

GLAVNI MEDIJSKI POKROVITELJI:

vecernji_logo2

bht-21

prvi_tv

Bljesak LOGO 2

nasa tv

baner m panorama

Prijava korisnikaEFA


efa_2


Mostarsko proljeće - član od 2009. godine

PDF katalog

Katalog MP 2015 img

Download (PDF)

Trenutno posjetitelja

Trenutno aktivnih Gostiju: 29 

izmir jigolo sitesi