Matica hrvatska Mostar

Web Matica head banner 2018
You are here: Početna Novosti
Novosti
Razgovor: prof. dr. sc. Ljerka Ostojić, predsjednica Matice hrvatske Mostar
Srijeda, 30. travanj 2014. 15:48
ljerka_intervju_1aMOSTAR – SREDIŠTE KULTURE IDUĆIH MJESEC DANA

Večeras počinju XVI. Dani Matice hrvatske – Mostarsko proljeće 2014. Svečano otvaranje predviđeno je u 18.30 u Galeriji kraljice Katarine, u Hrvatskome domu hercega Stjepana Kosače.
 
PEČAT ZA ZNANOST REKTORICI OSTOJIĆ
Petak, 28. ožujak 2014. 16:54
pecat_2014_1a
Rektorica Sveučilišta u Mostaru i predsjednica Matice hrvatske Mostar prof.dr. sc. Ljerka Ostojić, na tradicionalnoj manifestaciji Večernjeg lista BiH - Večernjakov pečat, nagrađena je Pečatom za znanost.
 
IZASLANSTVO KULTURNOG CENTRA KRALJ FAHD U POSJETU MATICI HRVATSKOJ
Srijeda, 05. ožujak 2014. 20:45
izaslanstvo_kralj_fahd1aMaticu hrvatsku Mostar posjetilo je izaslanstvo Kulturnog centra Kralj Fahd  u Mostaru na čelu s upravnikom Alajmijem Bandarom  Qublanom. U izaslanstvu su bili i mr.sc. Alma Mustafić, koordinatorica Odjela za kulturnu promociju, izložbe i seminare i prevoditeljica Ilhama Purišević-Duraković.
 
PROF. DR. LJERKA OSTOJIĆ – NOVA PREDSJEDNICA MATICE HRVATSKE MOSTAR
Utorak, 21. siječanj 2014. 16:04
matica_skupstina_izbor_1aProf. dr. Ljerka Ostojić, rektorica Sveučilišta u Mostaru, nova je predsjednica Matice hrvatske Mostar. Odlučeno je to jednoglasno na Izbornoj skupštini Matice hrvatske Mostar. Dr. Ostojić svoju je dužnost preuzela od Josipa Muselimovića koji je na čelu Matice bio puna četiri  mandata.
 
INTERVJU - JOSIP MUSELIMOVIĆ: VRIJEME JE ZA DRUGE LJUDE
Nedjelja, 19. siječanj 2014. 18:58
intervju-muselimovic1aJosip Muselimović, odvjetnik i književnik, predsjednik Matice hrvatske Mostar. Čovjek kojemu su najveće staleško priznanje -Zlatne povelje za životno djelo u profesiji dodijelile Odvjetničke komore Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Vojvodine, Srbije, Crne gore i Makedonije, kojemu je Glavna skupština Matice hrvatske dodijelila veliku Zlatnu povelju za najveći i najznačajniji kulturni događaj u njenoj povijesti
 
GEN. KONZULICA VUKAJLOVIĆ U POSJETU MH MOSTAR
Petak, 17. siječanj 2014. 22:52
vukajlovic_1aGeneralna konzulica Republike Srbije u Mostaru Jelena Vukajlović posjetila je Maticu hrvatsku Mostar gdje je razgovarala s predsjednikom Josipom Muselimovićem. Sastanku je nazočio i počasni konzul Rep. Mađarske u Mostaru Vlado Lukić.
 
RAZGOVOR: prof. Ivan Sivrić, predsjednik Društva hrvatskih književnika HB
Subota, 11. siječanj 2014. 18:39
sivric1aJe li blagdanski duh rasplamsao tinjajuće Društvo hrvatskih književnika Herceg Bosne i sviće li konačno dan kada se u BiH sve neće vrtjeti oko dnevne politike?! Pod bremenom sveprisutne financijske krize, bivša je predsjednica Marina Kljajo Radić dala ostavku, a kormilo preuzeo profesor Ivan Sivrić.
 
U Mostaru predstavljena knjiga dr. Ante Kovačevića Čovjek i njegova sjena
Petak, 29. studeni 2013. 11:15
Anto-Kovacevic_predstavljanje1a- Sjećam se dana kada mi je, moj bivši progonitelj, a danas prijatelj, Željko Kekić, prišao i rekao: „Dr. Kovačeviću, da se konačno upoznamo. Ja sam Željko Kekić – Pauk, udbaš koji o Vama zna sve, a Vi o meni ništa. Ja sam Vas pratio i godinama bio blizu Vašeg stola. Vodili smo Vas pod kodnim imenom Crni“.
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 9 od 35

jigolo sitesi jigolo ajansı

Generalni sponzor

logo CO 2018

Sponzori / pokrovitelji

eronet

ep 2


VISOKI POKROVITELJI MOSTARSKOG PROLJEĆA 2018.

Kolinda Grabar-Kitarović
predsjednica Republike Hrvatske

dr. Dragan Čović
hrvatski član Predsjedništva BiH

Medijski pokrovitelji

GLAVNI MEDIJSKI POKROVITELJI:

vecernji_logo2

bht-21

prvi_tv

Bljesak LOGO 2

nasa tv

baner m panorama


izmir jigolo sitesi