Matica hrvatska Mostar

20 godina Mostarskog proljeća
You are here: Početna Novosti
Novosti
INTERVJU - JOSIP MUSELIMOVIĆ: VRIJEME JE ZA DRUGE LJUDE
Nedjelja, 19. siječanj 2014. 18:58
intervju-muselimovic1aJosip Muselimović, odvjetnik i književnik, predsjednik Matice hrvatske Mostar. Čovjek kojemu su najveće staleško priznanje -Zlatne povelje za životno djelo u profesiji dodijelile Odvjetničke komore Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Vojvodine, Srbije, Crne gore i Makedonije, kojemu je Glavna skupština Matice hrvatske dodijelila veliku Zlatnu povelju za najveći i najznačajniji kulturni događaj u njenoj povijesti
 
GEN. KONZULICA VUKAJLOVIĆ U POSJETU MH MOSTAR
Petak, 17. siječanj 2014. 22:52
vukajlovic_1aGeneralna konzulica Republike Srbije u Mostaru Jelena Vukajlović posjetila je Maticu hrvatsku Mostar gdje je razgovarala s predsjednikom Josipom Muselimovićem. Sastanku je nazočio i počasni konzul Rep. Mađarske u Mostaru Vlado Lukić.
 
RAZGOVOR: prof. Ivan Sivrić, predsjednik Društva hrvatskih književnika HB
Subota, 11. siječanj 2014. 18:39
sivric1aJe li blagdanski duh rasplamsao tinjajuće Društvo hrvatskih književnika Herceg Bosne i sviće li konačno dan kada se u BiH sve neće vrtjeti oko dnevne politike?! Pod bremenom sveprisutne financijske krize, bivša je predsjednica Marina Kljajo Radić dala ostavku, a kormilo preuzeo profesor Ivan Sivrić.
 
U Mostaru predstavljena knjiga dr. Ante Kovačevića Čovjek i njegova sjena
Petak, 29. studeni 2013. 11:15
Anto-Kovacevic_predstavljanje1a- Sjećam se dana kada mi je, moj bivši progonitelj, a danas prijatelj, Željko Kekić, prišao i rekao: „Dr. Kovačeviću, da se konačno upoznamo. Ja sam Željko Kekić – Pauk, udbaš koji o Vama zna sve, a Vi o meni ništa. Ja sam Vas pratio i godinama bio blizu Vašeg stola. Vodili smo Vas pod kodnim imenom Crni“.
 
VELEPOSLANIK DEL VECCHIO U MH MOSTAR
Srijeda, 20. studeni 2013. 15:06
del_vecchio_1aNovoimenovani veleposlanik Republike Hrvatske u BiH Ivan Del Vecchio, u sklopu dvodnevnog posjeta Hercegovini,  sa suradnicima je posjetio Maticu hrvatsku Mostar. U razgovoru s predsjednikom Matice Josipom Muselimovićem i članovima Predsjedništva, izrazio je zadovoljstvo nastavkom suradnje između Veleposlanstva RH i Matice hrvatske te obećao pomoć Matičinim projektima, posebice Međunarodnoj kulturnoj
 
PROF. IVAN SIVRIĆ NOVI PREDSJEDNIK
Petak, 15. studeni 2013. 23:50
sivric_1aNa izvanrednoj Skupštini Društva hrvatskih književnika Herceg Bosne koja je održana u Mostaru, za novoga predsjednika izabran je prof. Ivan Sivrić, savjetnik u Ministarstvu prosvjete, znanosti, kulture i športa HN županije i glavni tajnik Matice hrvatske Mostar. Prof. Sivrić većinom je glasova pobijedio drugoga kandidata –
 
BRZOJAV SUĆUTI U POVODU SMRTI I. BURĐELEZ
Utorak, 12. studeni 2013. 17:09
djurdjelez1aU povodu smrti predsjednice Ogranka Matice hrvatske u Dubrovniku prof. Ivane Burđelez, u ime Predsjedništva MH Mostar, članstva i svoje osobno ime, brzojav sućuti uputio je predsjednik Matice hrvatske Mostar Josip Muselimović.
 
JOSIP MUSELIMOVIĆ U „PORTRETU SUVREMENIKA“
Utorak, 12. studeni 2013. 09:37
portret_suvremenika_1aEmisija BHT1 „Portret suvremenika“, urednika i voditelja Mufida Memije, u utorak, 12. studenoga, od 20.35 sati,  donosi priču o odvjetniku i književniku, predsjedniku Matice hrvatske Mostar Josipu Muselimoviću.
U najavi ove emisije iz Redakcije suvremenog i dokumentarnog programa BHT 1, stoji:
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 9 od 34

jigolo sitesi jigolo ajansı

Generalni sponzor

eronet

GENERALNI SPONZOR

Sponzori

ep 2

VISOKI POKROVITELJ MOSTARSKOG PROLJEĆA 2017.

Grb rhSredišnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske

FMKS
MCP
VLADA HNZ

Medijski pokrovitelji

GLAVNI MEDIJSKI POKROVITELJI:

vecernji_logo2

bht-21

prvi_tv

Bljesak LOGO 2

nasa tv

baner m panorama


izmir jigolo sitesi